Administrasjon

Om Oss

«Hvem er vi?»

Vi er et kosmetikk firma som ønsket å lage en makeup kolleksjon som har blitt prøvd og testet så grundig at hvert eneste produkt oppfyller, og overgår dine forventninger.
Vi har brukt år på å teste og plukke ut det beste av det beste som teknologi og kosmetikk industrien kunne tilby. I tillegg mener vi at like viktig som produktenes egenskaper er opplæring i hvordan man skal bruke og påføre dem. Derfor har vi startet ikke bare White Feather Cosmetics©, men også White Feather Community.
White Feather Community er en interaktiv platform der vi alle kan dele vår lidenskap for sminke og skjønnhet! Vi kan guide dere gjennom White Feather Produkter og generelle spørsmål dere måtte ha. White Feather Cosmetics© er redskap for å fremheve din skjønnhet, og få vist din stil og særegenhet.

Vårt Ønske

Vi fant ut at det var veldig vanskelig å finne produkter som vi følte møtte behovene til vanlige mennesker der ute, inkludert oss. For di kvinner som har en travel hverdag og vil se bra ut, og som ikke har tid til å eksperimentere med sminke for å finne ut at pengene har blitt brukt på produkter som ikke lever opp til forventingene. Vi hadde et sterkt ønske om å gjøre dette enklere å gi et pålitelig produkt for kvinner som vil ha gode og enkle make up produkter som samtidig har hudleiende virkning. Av den grunn har vi utviklet White Feathers produktlinje.

Kontakt Oss

Du kan ta kontakt med en av våre representanter mandag – fredag, 10.00 til 15.00. Vi svarer på alle kommentarer innen 4 timer i arbeidstiden, og eventuelle kommentarer igjen over natten eller i helgen vil bli besvart innen 4 timer etter den første påfølgende arbeidsdag. Vennligst legg igjen en kommentar nedenfor. Vi elsker fornøyde kunder også, så hvis du ikke har et problem, gjerne send oss en melding å fortell oss hva du synes om produktene! Takk så mye for at du velger White Feather Cosmetics!

Obligatoriske felt er merket med *

 


 (Din e-post vil bare bli brukt til tiltak om nødvendig – det vil ikke bli lagret eller brukt til kampanje eller kampanjer).